Wholesale Ricoh Fabric Printer

Среќен Божиќ и Среќна Нова година од BOYIN Digital Technology Co., Ltd

2022 година ќе биде крај и не е лесно за сите нас, навистина е среќа што сè уште можете да ја прочитате оваа порака и сè уште сме тука!

Бојин ќе ги поддржи сите наши клиенти и пријатели како далеку!

Се надевам дека светот е мирен и полн со енергија и сите среќни ја имаа плодната 2023 година!!
digital printer xmas


Време на објавување: Декември-16-2022 година

Време на објавување:12-16-2022 година
  • Претходно:
  • Следно:
  • Оставете ја вашата порака