ИЗБРАНА

МАШИНИ

Фабрика за инкџет печатачи за текстил

Најновиот дигитален текстилен печатач за 72 парчиња глави за печатење Ricoh G6

The Lastest Digital Textile Printer For 72 Pcs Of Ricoh G6 Print-heads

ОДБЕРЕТЕ НАС ДА ВИ ДОНЕСЕМЕ ПОДОБРО ИСКУСТВО СО ПРОИЗВОДИТЕ

ТОПЛА ПРОДАВАЊЕ...

ЗА

US

Регистрираниот капитал на компанијата е 30 милиони јуани и собра група висококвалитетни научни и технолошки таленти на високо ниво со способност и политички интегритет. Тимот Boyin Technology е формиран од таленти за истражување и развој на производи и дизајн, управување со производството, маркетинг, корпоративен менаџмент итн. Тоа е страстен, претприемнички, пионерски и иновативен тим. Комбинирајте ја научната и технолошката теорија со практиката; комбинираат дизајн со потребите на клиентите за да им обезбедат на клиентите сигурни услуги.

неодамнешна

ВЕСТИ

 • Како да се разликува прекинот на приклучокот и линијата на машината за дигитално печатење?

   Дигиталното печатење Главата за печатење е јадрото на технологијата за дигитално печатење, стабилноста на главите за печатење директно влијае на квалитетот на печатењето и ефикасноста на производството. Главите за печатење Ricoh ги опремуваат

 • Како да се подобри постојаноста на бојата на дигиталното печатење?

  Кога многу клиенти се свртуваат од традиционално печатење и боење кон модерно дигитално печатење и правец на боење, неизбежно е постојаноста на бојата на шаблоните печатени со дигитално печатење

 • Дали купувањето само една машина за дигитално печатење може да се примени на сите ткаенини?

  Многу претприемачи за прв пат, контакт со клиентите за дигитално печатење ќе помислат на ова прашање, тука BYDI ви го обезбеди одговорот, ќе печатите материјал од сива ткаенина го одредува про

 • ПИСМО ЗА ПОКАНА

  Почитувани партнери и колеги од индустријата, здраво! Во ова лето полно со виталност, можности и моментум, полни сме со возбуда и искрено ве покануваме да дојдете на собир на иновации и в

 • Како шаблонот за дигитално печатење веднаш се заклучи на ткаенината?

  Дигиталната технологија за директно печатење Boyin стана главна иновација во текстилната индустрија поради високата ефикасност, заштитата на животната средина и флексибилноста. Во споредба со традиционалните при

Оставете ја вашата порака