FEATURED

MESIN

Pabrik Printer Inkjet Tekstil

Printer Tekstil Digital Paling Anyar Kanggo 72 Pcs Ricoh G6 Print-heads

The Lastest Digital Textile Printer For 72 Pcs Of Ricoh G6 Print-heads

PILIH KITA kanggo nggawa sampeyan pengalaman produk sing luwih apik

HOT SELLING...

Babagan

US

Ibukutha kadhaptar perusahaan yaiku 30 yuta yuan, lan wis nglumpukake klompok bakat ilmiah lan teknologi sing berkualitas tinggi kanthi kemampuan lan integritas politik. Tim Teknologi Boyin dibentuk dening bakat ing R&D lan desain produk, manajemen produksi, pemasaran, manajemen perusahaan, lsp. Iku tim sing semangat, giat, perintis lan inovatif. Gabungke teori ilmiah lan teknologi karo praktik; gabungke desain karo kabutuhan customer kanggo nyedhiyani pelanggan karo layanan dipercaya.

bubar

PAWARTA

  • Pigmen Langsung Kanggo Kain Digital Printing Werna Ora Padhang Cara Nggawe?

    Pigmentdirectto fabricdigital printing technology wis mesthi dadi proses utama lan teken saka BYDI, sanajan proses Pigmen saiki ing pasar mboko sithik diwasa, nanging ing prod nyata.

  • BYDI langsung menyang mesin printing kain peran sumbu XYZ

    Sumbu XYZ minangka struktur mekanik inti mesin cetak digital Boyin, nduweni peran penting, posisi sing tepat lan gerakan sing terkoordinasi minangka basis kanggo entuk prin kualitas dhuwur.

  • Carane mbedakake plug lan line break saka mesin printing digital?

      Digital printing print-head minangka inti saka teknologi printing digital, stabilitas print-heads langsung mengaruhi kualitas printing lan efisiensi produksi. Ricoh print-heads equippe

  • Kepiye carane nambah kacepetan warna digital printing?

    Nalika akeh pelanggan nguripake saka printing tradisional lan dyeing kanggo printing digital modern lan arah dyeing, iku pesti manawa fastness werna saka pola dicithak dening printing digital.

  • Apa tuku mung siji mesin cetak digital bisa ditrapake kanggo kabeh kain?

    Akeh pengusaha pisanan-wektu, kontak karo pelanggan digital printing bakal mikir pitakonan iki, kene BYDInyediakake sampeyan karo jawaban, sampeyan arep kanggo print materi kain werna abu-abu nemtokake pro

Ninggalake Pesen Panjenengan