DIPILIH

MESIN

Pabrik Printer Inkjet Tekstil

Printer Tekstil Digital Terakhir Pikeun 72 PCS Ricoh G6 Print-heads

The Lastest Digital Textile Printer For 72 Pcs Of Ricoh G6 Print-heads

PILIH KAMI Pikeun Nyadiakeun Anjeun Pangalaman Produk Leuwih Hadé

HOT JUAL...

Ngeunaan

US

Ibukota kadaptar parusahaan nyaeta 30 juta yuan, sarta geus dikumpulkeun grup kualitas luhur,-tingkat tinggi bakat ilmiah sarta téhnologis kalawan duanana kamampuhan jeung integritas pulitik. Tim Téhnologi Boyin diwangun ku bakat dina produk R&D jeung desain, manajemén produksi, pamasaran, manajemén perusahaan, jsb Ieu mangrupakeun gairah, enterprising, pioneering jeung tim inovatif. Gabungkeun téori ilmiah sareng téknologi sareng prakték; ngagabungkeun desain sareng kabutuhan palanggan pikeun nyayogikeun palayanan anu dipercaya.

panganyarna

WARTA

  • Kumaha ngabédakeun colokan sareng garis putus tina mesin percetakan digital?

      Percetakan digital print-headsis inti tina téhnologi percetakan digital, stabilitas print-heads langsung mangaruhan kualitas percetakan jeung efisiensi produksi. The Ricoh print-heads equippe

  • Kumaha carana ngaronjatkeun fastness warna tina percetakan digital?

    Nalika seueur palanggan péngkolan tina percetakan tradisional sareng ngawarnaan kana percetakan digital modéren sareng arah dyeing, teu tiasa dihindari yén warna gancang tina pola anu dicitak ku percetakan digital.

  • Naha ngagaleuh ngan ukur hiji mesin percetakan digital tiasa diterapkeun ka sadaya lawon?

    Loba pangusaha mimitina-waktos, kontak jeung konsumén percetakan digital bakal mikir sual ieu, di dieu BYDIprovide anjeun jeung jawaban, anjeun rék nyitak bahan lawon abu nangtukeun pro

  • SURAT Ondangan

    Dear mitra sareng kolega industri, halo! Dina usum panas ieu pinuh ku vitalitas, kasempetan jeung momentum, kami pinuh ku pikagumbiraeun tur tulus ngajak anjeun datang ka gathering inovasi jeung c.

  • Kumaha pola percetakan digital langsung dikonci dina lawon?

    Téknologi percetakan digital langsung Boyin parantos janten inovasi utama dina industri tékstil kusabab efisiensi anu luhur, perlindungan lingkungan sareng kalenturan. Dibandingkeun jeung pri tradisional

Ninggalkeun Pesen Anjeun