PARAQITUR

MAKINA

Fabrika e printerëve me bojë tekstile

Printeri më i fundit dixhital i tekstilit për 72 copë koka printimi Ricoh G6

The Lastest Digital Textile Printer For 72 Pcs Of Ricoh G6 Print-heads

NA ZGJIDHNI QË TË SJELLIM NJË EKSPERIENCE MË TË MIRË TË PRODUKTIT

SHITJE NXETE...

RRETH

US

Kapitali i regjistruar i kompanisë është 30 milionë juanë dhe ka mbledhur një grup talentesh të cilësisë së lartë, të nivelit të lartë shkencor dhe teknologjik me aftësi dhe integritet politik. Ekipi i Boyin Technology është i formuar nga talentet në R&D dhe dizajnimin e produkteve, menaxhimin e prodhimit, marketingun, menaxhimin e korporatave, etj. Është një ekip pasionant, iniciativ, pionier dhe inovativ. Kombinimi i teorisë shkencore dhe teknologjike me praktikën; kombinoni dizajnin me nevojat e klientëve për t'u ofruar klientëve shërbime të besueshme.

e fundit

LAJME

 • Si të dalloni ndërprerjen e prizës dhe linjës së makinës së printimit dixhital?

   Printimi dixhital është thelbi i teknologjisë së printimit dixhital, qëndrueshmëria e kokave të printimit ndikon drejtpërdrejt në cilësinë e printimit dhe efikasitetin e prodhimit. Kokat e printimit Ricoh janë të pajisura

 • Si të përmirësoni qëndrueshmërinë e ngjyrave të printimit dixhital?

  Kur shumë klientë kthehen nga printimi dhe ngjyrosja tradicionale në drejtimin modern të printimit dhe ngjyrosjes dixhitale, është e pashmangshme që qëndrueshmëria e ngjyrave të modeleve të printuara nga printimi dixhital

 • A mund të aplikohet blerja e vetëm një makinerie printimi dixhitale për të gjitha pëlhurat?

  Shumë sipërmarrës për herë të parë, kontakti me klientët e printimit dixhital do të mendojnë për këtë pyetje, këtu BYDI ju jap përgjigjen, ju jeni gati të printoni materiale pëlhure gri që përcakton pro

 • LETËR FTESË

  Të dashur partnerë dhe kolegë të industrisë, përshëndetje! Në këtë verë plot vitalitet, mundësi dhe vrull, ne jemi plot emocione dhe sinqerisht ju ftojmë të vini në një mbledhje të inovacionit dhe c

 • Si u kyç në çast modeli i printimit dixhital në pëlhurë?

  Teknologjia direkte e printimit dixhital Boyin është bërë një risi e madhe në industrinë e tekstilit për shkak të efikasitetit të lartë, mbrojtjes mjedisore dhe fleksibilitetit. Krahasuar me pri tradicionale

Lini Mesazhin Tuaj