Wholesale Ricoh Fabric Printer

Printer kain digital kanthi 8 potongan G5 ricoh print-head

Katrangan singkat:

★ Ricoh G5 Nozzle Cetak Industrial-Kelas High-kacepetan luwih apik bisa nyukupi kebutuhan produksi industri.g5 Ricoh Heads iku nembus dhuwur.
★ Aplikasi sistem kontrol sirkuit tinta tekanan negatif lan sistem degassing tinta nemen nambah stabilitas inkjet
★ Dilengkapi sistem reresik otomatis kanggo sabuk guide kanggo mesthekake produksi terus lan nambah efficiency produksi.
★ Struktur rewinding / unwinding aktif kanggo mesthekake babagan stabil lan shrinkage saka kain
★ Penembusan dhuwur lan uga bisa nyithak karpet / kemul
★ Speed: 130º / H (2Pass)
★ Piranti Electric lan bagean mekanik diimpor saka luar negeri supaya mesin saya kuwat lan kuwat.
★ We tuku Ricoh kepala saka Ricoh langsung nalika kita saingan tuku Ricoh kepala saka agen saka Rocoh. Mesin kita nganggo kepala Ricoh paling laris ing China lan kualitas uga paling apik.



Detail Produk

Tag produk

Video

Detail Produk

BYLG-G5-08

Jembaré cetak

Kisaran 2-30mm bisa diatur

Maks. Jembaré cetak

1800mm / 2700mm / 3200mm

Maks. Jembar kain

1850mm / 2750mm / 3250mm

Mode produksi

130/ h (2 pass)

Jinis gambar

Format file JPEG/TIFF/BMP, mode warna RGB/CMYK

Warna tinta

Sepuluh warna opsional: CMYK/CMYK LC LM Grey Red Orange Blue.

Jinis tinta

Reaktif / Disperse / pigmen / Asam / nyuda tinta

Piranti lunak RIP

Neostampa/Wasatch/Texprint

Media transfer

Continuous conveyor belt, nduwurke tumpukan otomatis

Reresik sirah

Reresik sirah otomatis & piranti scraping otomatis

daya

power≦18KW (Host 10KW pemanasan 8KW) pengering ekstra 10KW (opsional)

sumber daya

380vac plus utawa mius 10%, telung phase limang kabel.

Udara sing dikompres

Aliran udara ≥ 0.3m3 / min, tekanan udara ≥ 6KG

lingkungan kerja

Suhu 18-28 derajat, asor 50%-70%

Ukuran

3855 (l) * 2485 (w) * 1520mm (H) (jembar 1800mm,

4655 (l) * 2485 (w) * 1520mm (H) (jembar 2700mm

5155 (l) * 2485 (w) * 1520mm (H) (ambane 3200mm

Bobot

2500kgs (garing 750kg Width 1800mm) 2900kgs (pangatusan 900kg jembaré 2700mm) 4000kgs (Debar Debar 3200mm 1050kg)

Deskripsi Produk

Perusahaan nganggo mode manajemen modern, lan peralatan printing inkjet seri Centrino sing diprodhuksi nduweni karakteristik presisi dhuwur, kacepetan cepet lan stabilitas sing kuat. Kabeh produk wis ngalami tes sing ketat, lan paramèter kinerja produk tundhuk karo standar internasional lan standar industri. Kita ditemtokake kanggo nggawe produk sing dipercaya kanggo pangguna. Perusahaan wis entuk macem-macem paten anyar lan paten penemuan, ngupayakake pangembangan lan inovasi ing teknologi, lan ngupayakake keseragaman lan konsistensi ing kualitas produk. Produk kasebut didol menyang luwih saka 20 negara lan wilayah kalebu India, Pakistan, Rusia, Turki, Vietnam, Bangladesh, Mesir, Suriah, Korea Selatan, Portugal, lan Amerika Serikat. Ana kantor utawa agen ing pirang-pirang panggonan ing omah lan ing luar negeri.

parts and software



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan