Wholesale Ricoh Fabric Printer

Printer lawon digital sareng 8 potongan G5 ricoh print-head

Katerangan pondok:

★ Ricoh G5 speed tinggi industri-grade nozzles print bisa hadé minuhan kaperluan produksi industri.G5 huluna Ricoh nyaeta penetrasi tinggi.
★ Aplikasi tina tekanan négatip sistem kontrol circuit tinta sarta sistem degassing tinta greatly ngaronjatkeun stabilitas inkjet
★ Dilengkepan sistem beberesih otomatis pikeun sabuk pituduh pikeun mastikeun produksi kontinyu sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi.
★ rewinding aktip / struktur unwinding pikeun mastikeun manteng stabil sarta shrinkage tina lawon
★ penetrasi tinggi na ogé bisa nyitak dina karpét / simbut
★ kagancangan: 130㎡ / h (2 pass)
★ Alat Listrik sareng bagian mékanis diimpor ti luar negeri supados mesin kami padet sareng kuat.
★ Urang meuli Ricoh huluna ti Ricoh langsung bari pesaing urang meuli Ricoh huluna ti agén Rocoh. Mesin kami nganggo sirah Ricoh paling laris di Cina sareng kualitasna ogé anu pangsaéna.



Rincian produk

Tag produk

Video

Rincian produk

BYLG-G5-08

Lebar citak

rentang 2-30mm nyaeta adjustable

Max. Lebar citak

1800mm / 2700mm / 3200mm

Max. Lebar lawon

1850mm / 2750mm / 3250mm

Mode produksi

130/h(2 lulus)

Jinis gambar

Format file JPEG/TIFF/BMP, mode warna RGB/CMYK

Warna mangsi

Sapuluh kelir pilihan: CMYK/CMYK LC LM Gray Beureum Oranyeu Biru.

Jinis mangsi

Réaktif / Disperse / pigmén / Asam / pangurangan tinta

Parangkat lunak RIP

Neostampa / Wasatch / Textprint

Média mindahkeun

Sabuk conveyor kontinyu, pungkal otomatis

Bebersih sirah

Otomatis sirah beberesih & alat scraping otomatis

Kakuatan

power≦18KW (Host 10KW pemanasan 8KW) tambahan dryer 10KW (opsional)

Sasayogian tanaga

380vac tambah atanapi mius 10%, tilu fase lima kawat.

Hawa dikomprés

Aliran hawa ≥ 0.3m3 / mnt, tekanan hawa ≥ 6KG

lingkungan gawé

Suhu 18-28 derajat, kalembaban 50%-70%

Ukuran

3855 (L) * 2485 (W) * 1520MM (H) (rubak 1800mm,

4655 (L) * 2485 (W) * 1520MM (H) (rubak 2700mm

5155 (L) * 2485 (W) * 1520MM (H) (rubak 3200mm

Beurat

2500KGS (DRYER 750kg rubak 1800mm) 2900KGS (DRYER 900kg rubak 2700mm) 4000KGS (DRYER rubak 3200mm 1050kg)

Panjelasan Produk

Pausahaan adopts mode manajemén modern, sarta séri Centrino parabot percetakan inkjet dihasilkeun ku mibanda ciri precision tinggi, speed gancang jeung stabilitas kuat. Sadaya produk parantos ngalaman uji anu ketat, sareng parameter kinerja produk saluyu sareng standar internasional sareng standar industri. Kami nekad pikeun ngahasilkeun produk anu dipercaya pikeun pangguna. Pausahaan geus diala rupa-rupa patén-patén anyar-pamakéan sarta patén-patén penemuan, pursues ngembangkeun sarta inovasi dina téhnologi, sarta pursues uniformity sarta konsistensi dina kualitas produk. Produkna dijual ka langkung ti 20 nagara sareng daérah kalebet India, Pakistan, Rusia, Turki, Vietnam, Bangladesh, Mesir, Suriah, Koréa Kidul, Portugal, sareng Amérika Serikat. Aya kantor atanapi agén di seueur tempat di bumi sareng di luar negeri.

parts and software



  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun